[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]BETALING

Betalingen gaan via Ideal of vooruitbetaling.

Betalingen vanuit het buitenland gaan via Ideal Mister Cash of via vooruitbetaling op bankrekening nummer 58.64.65.022 t.n.v. A.N. Reemst.
Het Iban nummer is IBAN: NL68ABNA0586465022 en het BIC: ABNANL2A

Verzending kan alleen bij vooraf betaling van het product en gebeurt op eigen risico van de klant.
Ook de kosten voor transport zijn volledig ten laste van de klant.

Turnpakjes die uit de aanbieding komen kunnen niet geruild worden.

AFLEVERING

1. Racks Turnkleding zal de producten afleveren op het aan haar opgegeven c.q. het overeengekomen adres.

2. Racks Turnkleding streeft er naar om de producten voor of op de overeengekomen datum af te leveren. Mocht dit echter, ondanks alle daarvoor gedane moeite niet lukken, dan zal Racks Turnkleding in overleg met u zo spoedig mogelijk een nieuwe afleveringsdatum vaststellen. Wanneer Racks Turnkleding niet in staat is om binnen 4 weken na de oorspronkelijke datum af te leveren, bent u gerechtigd om de overeenkomst, zonder rechterlijke tussenkomst, door middel van een enkel schriftelijk bericht te ontbinden, zulks behoudens het geval van overmacht voor Racks Turnkleding. In geval van overschrijding van de afleveringstermijn door Racks Turnkleding heeft u geen recht op schadevergoeding.

3. Racks Turnkleding heeft te allen tijde het recht in gedeeltes af te leveren.

4. Wanneer u de producten niet of niet tijdig afneemt zal Racks Turnkleding u vragen een tijdstip binnen 2 weken na de geplande aflevering aan te geven waarop u de producten alsnog zult afnemen. Mocht u Racks Turnkleding niet een dergelijke datum laten weten of wanneer u op de nieuwe datum weer niet afneemt, zal de overeenkomst van rechtswege (derhalve zonder rechterlijke tussenkomst) en zonder dat een nadere ingebrekestelling daartoe is vereist zijn ontbonden onverminderd het recht van Racks Turnkleding om volledige schadevergoeding te vorderen.

5. Alle door Racks Turnkleding geleverde producten blijven eigendom van Racks Turnkleding tot de volledige factuur is voldaan. gebeurt dit echter niet binnen de gestelde betalingsafspraak dan heeft Racks Turnkleding ten alle tijden het recht om haar producten terug te nemen.

RETOUR ZENDING

Retourneren
Indien na schriftelijk of telefonisch contact wordt overeengekomen dat het product niet voldoet aan de omschrijving van het product op de website van Racks Turnkleding of het product is niet conform de bestelling geleverd dan kunt u het product ten alle tijden retourneren de verzendkosten zijn hiervoor van de afnemer.

Let op: Gebruikte turnleertjes en turnkleding wordt niet teruggenomen.

Als de door u bestelde kleding niet past of niet bevalt, dan mag u het binnen 8 dagen na ontvangst naar ons retour zenden.

Graag met aangehecht prijskaartje.

Wilt u bij uw retourzending de volgende gegevens vermelden: Naam, adres, ordernummer,
reden van retourzending, naam en maat van het artikel welke u vervolgens wilt ontvangen.

Indien u geen andere maat of ander model wenst en u uw geld retour gestort wilt krijgen,
dient u uw rekeningnummer te vermelden, dan storten wij het door u betaalde bedrag z.s.m terug.​[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]